Forum zaktualizowane, pojawiło się sporo nowych wtyczek i funkcjonalności. Temat powstał po tych, którzy chcą zgłosić znalezione ewentualne błędy, niedoróbki itd.
[Dzisiaj 04:11:25] Solnik: Dobra, a słuchaj. Spróbuj napisać wątek bez nazwy i wyświetli Ci się błąd, a ledwo go idzie przeczytać, bo jest biały na żółtym tle.
=====
[Dzisiaj 04:06:46] Slavia: yahoo mam podwójne za to
[Dzisiaj 04:06:34] Slavia: mam jedną stronę domową
[Dzisiaj 04:05:30] Solnik: Wejdź w swój profil i zobacz. Są dwa miejsca.
[Dzisiaj 04:04:58] Slavia: jakie dwie strony domowe
"Tego się nie da Slavia zrobić ;_;"
Zapomniałem to usunąć zanim aktualizację przeprowadziliście.
I szybka edycja znowu nie działa jak powinna, brakuje przycisku do zatwierdzenia edycji (przynajmniej u mnie na telefonie)
EDIT
Dobrze by było, aby ta ikonka z dziennika wyświetlaa się wtey i tylko wtedy, kiedy użytkownik wpisał ten adres. Kiedy nic tam nie ma to niepotrzebnie miejsce zabiera
Edit2
I fajnie by było jakby numerek od powiadomień znikał wraz z wyłączeniem okienka. Wkurza to klikanie w każde powiadomienie, by zmniejszyć numer nieprzeczytanych.
W "Edycji profilu", w "Dodatkowych informacjach" zamienić "Ilość snów zapisana w Twoim dzienniku na forum:" na "Ilość wpisów w Twoim dzienniku na forum:"
Powód: zakładamy, że mamy spory dziennik (30+ stron): z obserwacji wiemy, że 1 wpis =/= 1 sen, stąd należy wyznaczyć średnią liczbę snów na wpis, przy czym popełniamy pewien błąd (trudny do oszacowania). Ilość wpisów można z łatwością wyznaczyć bardzo dokładnie (błąd <2%), sprawdzając ilość własnych odpowiedzi w wątku z dziennikiem.
Dostałem prywatną wiadomość i otrzymałem powiadomienie (zaświeciła się ikonka od powiadomień), zaświeciła się ikonka od prywatnej wiadomości i jeszcze pojawił się tekst pomiędzy panelem użytkownika a forum z informacją, że otrzymałem prywatną wiadomość... nie za dużo tego?
@Kys Panel użytkownika > Edytuj opcje > Odznacz "Powiadom mnie, gdy otrzymam nową prywatną wiadomość."
W ten sposób zniknie pasek z informacją. Zostanie powiadomienie + ikonka PW. Powiadomienie zawsze możesz wyłączyć w opcjach powiadomień.
Po trwałym usunięciu posta w którym był przyznany punkt reputacji, takowy punkt pozostaje "nabity" tylko już bez odnośnika. Punkt powinien usunąć się wraz ze skasowanym postem.