![]() |
Astralne Projekcje Nalewy - Wersja do druku +- i-Sen.pl - Polskie Forum Świadomego Śnienia (https://i-sen.pl) +-- Dział: Dziennik Snów (https://i-sen.pl/Forum-Dziennik-Snow--44) +--- Dział: Dziennik Snów (https://i-sen.pl/Forum-Dziennik-Snow--14) +--- Wątek: Astralne Projekcje Nalewy (/Temat-Astralne-Projekcje-Nalewy--3072) |
RE: OoBE Nalewy - Isabela - 20-01-2019 Niesamowite przeżycie. U mnie sytuacja była odwrotna. Kilka razy zdarzyło mi się przysnąć na wykładzie, na chwilę wycinało mi wtedy świadomość. Któregoś razu gdy się ocknęłam, w zeszycie widniały jakieś bazgroły, jakby jedno na drugim, coś o psychologu, nic związanego z treścią zajęć. Nie mogłam sobie przypomnieć momentu, w którym to pisałam, to się działo poza moją świadomością. Zaniepokoiło mnie to i zszokowało. Zawstydziłam się okropnie.
Tak więc ja nie miałam wtedy żadnego dostępu do świata fizycznego, tak jakby w ogóle mnie nie było w tym czasie... RE: OoBE Nalewy - Nalewa - 12-08-2019 Podczas ostatnich prób wejścia bezpośrednio w sen odczuwam w miejscach którym niektórzy Tybetańczycy przydzielają umiejscowienie czakr "kamyczki". Czasem jak się na nich skupie to potrafią wibrować i płonąć jak ogien, jednak nie potrafię kontrolować wszystkich w pełni, najcięższy jest kamyczek na samej górze, odpowiadający czakrze korony. Jednak jak aktywuje wszystkie od dołu do góry, to czuję jak moje całe ciało zaczyna wibrować i ogólnie odczuwam dużo energii wokół siebie. Ale nie trwa to długo i wywala mnie z transu i potem jestem wypoczęty i odczuwam jakbym spał całą noc, mimo iż minęło jakieś 30 minut. Fajne doświadczenie ogółem. Przy okazji muszę się pochwalić że w końcu przyszły książki o LD i podobnych tematach które zamówiłem zza granicy, które mają mi pozwolić poznać sny do samego szpiku kości a tym samym dokończyć moją teorię mistrza świadomych snów. RE: Astralne Projekcje Nalewy - Nalewa - 15-08-2019 W pierwszym śnie zamówiłem sobie Oculusa Rift S, pomimo tego iż powiedziałem sobie że kupię dopiero wtedy, jak zaczną się studia, bym całych wakacji nie przesiedział w VR. Paczka dosyć szybko przyszła do mnie, bo po tygodniu (co we śnie trwało jakieś pięć sekund). Rozpakowałem. W środku znajdował się headset, ale kontrolery były od HTC Vive. Nie chciało mi się reklamować bo i tak te kontrolery są lepsze i działają lepiej niż te od Oculusa. Podłączyłem wszystko pod komputer, kupiłem Beat Saber i przetestowałem wszystko. Chodziło jak żyleta. Jedynie do czego mogłem się przyczepić to to, że obraz po założeniu headsetu na głowę był trochę mały i za bardzo prostokątny. Pojedyńczych pikseli nie było zbytnio widać co jest na plus. Zadowolony z zakupu schowałem wszystko w pudełko i ukryłem tak, by rodzina nie znalazła, bo znowu powiedzą że kasę na głupoty wydaję. Chwilę później weszła siostra i popatrzyła w miejsce gdzie znajdowało się pudełko. Na szczęście nic nie powiedziała, mimo iż na jej twarzy było widać lekkie zdziwienie i zaciekawienie co jest w środku. Stanąłem potem w miejscu gdzie stała by zobaczyć czy widziała w ogóle co tam było. Jednak gdy stanąłem na jej miejscu, pudełko znikło w ogóle mi z oczu, dopiero jak zbliżyłem się do niego, to się pojawiło. Później się obudziłem i był ranek. Wstałem, ubrałem się ale coś mi nie pasowało. Popatrzyłem na półkę, znajdowały się tam te same kontrolery o których przed chwilą śniłem. Były włączone i baterie się wyczerpywały. Jak włączyłem komputer to na monitorze miałem ikonkę od beat saber. Przerażony wziąłem telefon do ręki i sprawdziłem, czy dalej mam pieniądze na koncie, bo skoro jest wszystko co kupiłem, to przypadkiem to co przed chwilą się nie wydarzyło było realne. Jednak gdy wybierałem aplikację w telefonie, to co rusz włączało się coś innego. Jednak po chwili wszedłem w aplikację bankową i faktycznie, tyle co wydałem na Oculusa tyle brakowało. A już miałem w środku cichą nadzieję że to co kupiłem we śnie, przeniosło się do rzeczywistości. Po chwili znowu się obudziłem, zrobiłem test rzeczywistości i walnąłem się w czoło, że wcześniej tego nie zrobiłem. Walone fałszywe przebudzenie. RE: Astralne Projekcje Nalewy - Isabela - 15-08-2019 Znakomity sen. Brakowało mi tak dobrego kontentu. RE: Astralne Projekcje Nalewy - Nalewa - 18-08-2019 Sen z początku zaczął się niewinnie. Prowadziłem skromne beztroskie życie w pewnej utopii, miałem żonę i już wkrótce miało nam się urodzić dziecko. Wyszedłem na zakupy do pobliskiego marketu. Nie zdążyłem jednak do niego dojść gdy nagle zadzwoniła moja sąsiadka z wiadomością że moja małżonka padła na ziemię i zabrali ją do przychodni. Zszokowany pobiegłem do niej. Gdy dotarłem okazało się że J****** była już przytomna i wyglądała że siedziała w kolejce do lekarza. Usiadłem obok niej i zacząłem wypytywać co się stało, jednak nie słuchałem co odpowiadała. Popatrzyłem dookoła, okazało się że nie siedzimy w kolejce lecz na dole w recepcji, lekarz przyjmował piętro niżej, Popatrzyłem krzywo na żonę i zabrałem ją do kolejki, która składała się z 8 osób, pierwsza do drzwi była jakaś babcia a za nią murzyn który się kłócił że był szybciej. Poszedłem do łazienki, trochę mi to zajęło ale gdy wróciłem okazało się że nikogo w kolejce już nie ma. Usiadłem na ławce przy ścianie i czekałem aż wizyta mojej żony się skończy. Gdy drzwi się otworzyły, moim oczom ukazała się D%^&*#$@!. Usiadła obok mnie. Popatrzała z politowaniem w oczy i rozłożyła ręce. Zacząłem płakać i przytuliłem się do niej, a gdy to zrobiłem ta szepnęła mi na ucho: ??? ???'? ???? ?????? ?? ????????, ??? ???? ???? ??. W sercu poczułem przypływ miłości i chciałem zostać w tej chwili na zawsze. Spojrzałem jeszcze raz na twarz D%^&*#$@!, uśmiechnięta wpatrywała się dalej we mnie i cieszyła się, że jej wiadomość do mnie dotarła. RE: Astralne Projekcje Nalewy - Nalewa - 22-08-2019 W pierwszym śnie grałem sobie w majnkrafta z ekipą z discorda i debile wszystkie bloki z drewna w moim domu zamienili na rudy żelaza. Musiałem z 3 godziny potem się męczyć by odbudować ten dom. W następnym śnie byłem w jakimś parku rujajskim i ganiały mnie dinozaury. W trzecim śnie byłem w muzeum z koleżankami z liceum, okazało się że prowadzą tam również sprzedaż butów i tak się one ucieszyły, że zaczęły czegoś szukać. Ta w czarnych włosach przymierzała jakieś granatowe klapki na koturnie, ale ewidentnie było widać że są na nią za duże, powiedziałem jej więc że one się jeszcze rozejdą i wtedy to ona te buty zgubi. Posmutniała i poszła sobie. Potem rozmawiałem z drugą koleżanka i wtedy się okazało, że w swoich okularach ma podsłuch i potrafi czytać moje myśli dzięki nim. Na komputerze który o dziwo miała ze sobą mogła sprawdzić czy to co mówię pokrywa się z tym co myślę. Po chwili przyszła jednak matka tej pierwszej koleżanki i zaczyna na mnie krzyczeć że to spotkanie to była randka z nią a nie z tą drugą i że mam się uspokoić i ja przeprosić. Ale powiedziałem jebać i poszedłem patrzeć na wystawę. RE: Astralne Projekcje Nalewy - Isabela - 22-08-2019 Duży plus za: - sprzedaż butów w muzeum - buty, które się rozejdą - rudy żelaza - odczyt myśli RE: Astralne Projekcje Nalewy - Nalewa - 22-08-2019 Dream review Ajsen favorite show by Isabela RE: Astralne Projekcje Nalewy - Nalewa - 11-09-2019 prosze usunac ta bezczelna reklame Alpaki dziekuje Loffki inces, dzięki za usunięcie ♥ RE: Astralne Projekcje Nalewy - Nalewa - 17-10-2019 Ja dzisiaj w podstawówce swojej byłem z ziomkiem ze studiów i były jakieś zajęcia ale nam się nudziło więc wyszliśmy Tam dzieci w kiblu jakąś orgie mieli więc się wysikać nie mogłem Poszedłem na strych w nadziei że znajdę jakieś wiadro A tam jakieś stare deski były na które kolega nadepnął I z tego pająkobiedronki wyszli I mnie zaczęli gryźć I dostałem takich halucynacji fajnych Kalejdoskopy widziałem i inne gówna typu mandale itd I się potem obudziłem |